• Nära Stockholm

  Nära Stockholm

  Eftersom Västerås ligger väldigt nära Stockholm är det inte alls svårt att ta sig dit. Enklast gör du det med SJ som har flera avgångar dagligen mellan dessa 2 städer. Flertalet bussar finns som ett annat alternativ men tåget är definitivt att föredra på denna sträcka. Du hittar alla aktuella tider på denna sida.

  Hotell i Stockholm

  Stockholm är erkänt som en av jordens finaste platser, byggd där Mälaren möter Östersjön, på 14 holmar, med tio århundraden av historia och kultur. boka hotellDen svenska kungliga huvudstaden är också allmänt känt för sin anmärkningsvärda modernitet, progressivitet och trendkänslighet i allt från livsstil till mode, design, mat och dryck och användning av ny teknik. Kombinationen av storslagen natur, antik historia och tradition, och en genomgripande innovativ anda kombineras för att ge Stockholm den verkligt exceptionella karaktär och charm.

  Vi vill påstå att Stockholm är en stad som har alla de kvaliteter som en stor internationell metropol men få av dess vanliga nackdelar. Det är en stad där det är enkelt och effektivt att flytta runt, där luften är frisk och vatten rent, med gott om plats för alla att röra sig fritt. Stora grönområden som inte bara omger staden, de genomsyrar den. På få andra platser kan du uppleva nöjen och förtrollningar av naturen, urban elegans och kulturhistoria, allt på en enda dag.

  I Stockholm hittar du som väntat mängder av fina hotell. Ett klassiskt hotell, genomsyrad av tradition, eller ett vandrarhem som ger värde för pengarna ombord på en båt mitt i city? Design hotell med havsutsikt eller plånboksvänlig camping? Stockholm har ett stort utbud av boende i alla prisklasser för att passa varje smak. Om du vill bo någonstans lite mer grundläggande och billigt, finns det massor av god kvalitet, trevliga och personliga vandrarhem, B & B och lägenhetshotell, många på fantastiska platser. Vill du ha en bra översikt över de flesta hotellen i Stockholm kan vi rekommendera ett besök på Stockholmshotell.org.